Правоохоронці звертаються до громадян допомогти у розшуку осіб.

Мушинський Олександр Дмитрович: 1990 року народження, уродженець Рівного, житель села Пашуки Гощанського району, який 16 серпня 1996 пішов з дому у невідомому напрямку та до цього часу не повернувся.

Гомон Микита Герасимович: 1954 року народження, уродженець Білорусії, житель села Симонів Гощанського району, який ще восьмого квітня 2016 року пішов з дому в невідомому напрямку та до цього часу не повернувся.

Божок Володимир Ростиславович: 1986 року народження, житель села Терентіїв. У 2017 році поїхав у столицю на роботу і донині його місцезнаходження невідоме.

Курач Анатолій Федорович: 1948 року народження, уродженець та житель села Горбаків Гощанського району. У 2010 році пішов з дому та до цього часу не повернувся.

Сумченко Ігор Геннадійович: 1973 року народження, житель села Дорогобуж Гощанського району. У червні 2018 року пішов з дому та до цього часу не повернувся.

Шерстюк Олександр Олексійович: 1975 року народження, уродженець Запорізької області, житель села Тучин Гощанського району. Чоловік переховується від відбування покарання і не з’являється до Корецького районного суду.

Шевелюк Вячеслав Миколайович: 1968 року народження, уродженець та житель села Жаврів Гощанського району, військовослужбовець ЗС України. Зник у зоні проведення ООС. Обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 125 Кримінального кодексу України.

Свинар Юрій Валентинович: 1986 року народження, зареєстрований у місті Корець. Обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Читайте ще: знову підпал: у Рівному встановлюють обставини пожежі в ресторані

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber