Близько шостої ранку третього листопада до поліції повідомили медики Рокитнівської лікарні, що до них із важкими травмами доставили 20-річного жителя села Старе Село.

Поліцейські встановили, що ввечері другого листопада у село Дроздинь на дискотеку приїхало п’ять парубків із сусіднього Старого Села. Коли близько 01:20 хлопці зібрались їхати додому, в цей час зненацька 18-річний місцевий житель вдарив дерев’яною штахетиною по голові 20-річному хлопцю. Друзі одразу кинулися допомагати потерпілому, який ще був у свідомості. А от нападник, який зі слів свідків, був напідпитку, спокійно пішов у невідомому напрямку.

Парубка із травмою голови спочатку доставили до фельдшерського пункту Старого Села, а лиш потім доправили до районної лікарні. Без свідомості його госпіталізували у реанімаційне відділення, де медики діагностували перелом основи склепіння черепа, забій головного мозку важкого ступеня, крововилив та мозкову кому.

18-річного жителя села Дроздинь, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодженн. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Як пояснив підозрюваний поліцейським, так вчинив, адже мав давній конфлікт із тамтешньою молоддю.

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

 Читайте також: у Костополі викрили порушників за допомогою відеокамер

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber