У дуже непростому поєдинку "Верес" обігрує вишгородський "Діназ" і принаймні на добу очолює турнірну таблицю Групи "А" Другої ліги.

Відомо, що гра завершилася із рахунком "Верес" (Рівне ) - "Діназ" (Вишгород) - 2:1.

Усі найцікавіші події цієї гри розгорнулися після перерви. Вже на 50-й хвилині гості опинилися у чисельній меншості. Капітан команди Денис Петренко у підкаті ззаду дуже грубо зупинив прохід Валерія Кучерова і отримав своє друге у матчі попередження.

Майже одразу рівняни не використали чудовий шанс вийти вперед у рахунку. Андрій Волошин не менш грубо прямою ногою врізався у власному штрафному майданчику у Мар'яна Мисика. Той, до речі, так і не зумів повернутися у гру. Але шансом наша команда не скористалася. Юрій Соломка програв дуель голкіперу "Діназа" Олексію Крупниченку.

Читайте також: сарненські борці завоювали три золота

Тим не менше, гол назрівав. І за десять хвилин до завершення гри арбітр Анастасія Романюк призначила другий пенальті у ворота гостей. Валентин Корєшков зіграв рукою після подачі Валерія Сада від кутового прапорця. Цього разу до м'яча підійшов Михайло Шестаков і не схибив - 1:0.

Ще за чотири хвилини рівнянам допоміг екс-футболіст "Вереса" Володимир Дмитренко. У простій ситуації перед власними воротами він "подарував" м'яча Михайлу Шестакову, який оформив дубль.

Згодом, щоправда, сам Дмитренко відставання "Діназа" у рахунку скоротив, класно виконавши штрафний удар. Але більшого "червоно-чорні" суперникам не дозволили.

Здобувши перемогу, "Верес" принаймні на добу, до завтрішньої гри "Калуша" і "Полісся", очолив турнірну таблицю Групи "А" Другої ліги.

Повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне ).

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber