У Рівному транспортний колапс. У кількох мікрорайонах утворились затори - і все через знеструмлення міста.

Через аварію без світла залишилися такі мікрорайони як Боярка, Пивзавод, частково район 12-ої школи, Ювілейного та центру міста. Як повідомили у "Рівне обленерго", аварія сталась на підстанції 330, яка належить "Укренерго", що знаходиться на вулиці Млинівській.

 У ЗМІ з'явилася інформація про пожежу на підстанції. Наші журналісти виїхали на місце події. Мешканці будинків, які проживають поруч кажуть про вибухи і пожежі не бачили і не чули. Наразі, Рівне обленерго та Укренегро працюють над відновленням електропостачання.

"Попри те, що знеструмлення сталося на обладнанні, яке не належить "Рівне обленерго". Ми надзвичайно оперативно спрацювали, кинули всі сили на те, щоб впершу чергу відновити електропостачання на котельнях, тобто перезаживити їх від своїх мереж. А також у дитячих садках та лікарняних установах, і нам це вдалося зробити в центральній частині міста електропостачання було відновлено більш оперативно, по всьому місту воно було відновлено вже близько 17 години.", - розповіла речниця "рівнеобленерго" Алла Ліхачова 

 До теми: Частина Рівного залишилась без світла

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber