Працівники управління протидії наркозлочинності поліції Рівненської області 29 жовтня провели оперативну закупку, а учора, 30 жовтня, - санкціонований обшук.

На вулиці Степова обласного центру 29-річний місцевий житель продав за 600 гривень шість доз метамфетаміну. Аналогічну закупку поліцейські провели у серпні цьогоріч.

10).jpg" width="500" height="330" alt="" />

«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник УПН ГУНП Віктор Поздняков. — Йому повідомили про підозру у вчиненні незаконного збуту наркотичних засобів за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Крім того, поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний ще й 26-річний житель Рівного, у якого збувач закупляв «товар». Відповідно до ухвали суду оперативники спільно зі слідчими у квартирі чоловіка провели обшук, під час якого виявили 300 грамів марихуани.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів), у рамках якого вилучене відправлено для проведення експертизи.

 Читайте ще: на Дубровиччині вилучили обладнання для незаконного видобутку бурштину

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber