Відтепер у судах Рівного стане безпечніше, адже за порядок відповідатиме новоутворене управління служби судової охорони. 

Історія, коли чоловік підірвав гранату у Нікопольському суді сколихнула Україну. Це стало поштовхом для розвитку служби судової охорони, адже безпека у суді на той момент вимагала бути кращою. Відтак, сьогодні у Рівному презентували територіальне управління, яке забезпечуватиме порядок у судах, при потребі охоронятиме суддів, припинятиме прояви неповаги під час судових засідань, перевірятиме відвідувачів суду на наявність небезпечних речей.

Очолив управління досвідчний правоохоронець, полковник Віктор Мороз. Його заступниками стали Андрій Шевчук та Андрій Семків. 

Нині управління набирає працівників і пропонує конкурентну заробітну плату від 11 тисяч гривень. Якщо ви атовець, маєте досвід роботи в охороні або ж правоохоронець цілком можливо ви можете стати частиною інтелегентної та цікавої служби. Детальніше ТУТ

"Станом на сьогодні управління потребує 105 працівників.  Один конкурс вже був оголошений і на 28 вакансій було 43 кандидати. Зараз ми оголосили конкурс на 92 вакансії" - коментує начальник управління Віктор Мороз. 

Наразі охорятимуться судовою охороною 6 судів у Рівному. В перспективі охоплюватиметься і вся область.