Спідниця плісе - річ примхлива. Вона то входить в моду, то виходить з неї. Що ж це за така спідниця плісе? Відмітна риса такого типу спідниць - вертикальні складки. Довжина у таких спідниць може бути різна, проте зараз особливо актуальними є спідниці середньої довжини, трохи нижче коліна.

З чим носити спідницю плісе

Яскраві светри та гольфи

Багато знаменитостей просто обожнюють такий фасон спідниці. Наприклад, для Вікторії Бекхем чорна спідниця плісе вже давно стала невід'ємною частиною повсякденного гардеробу. Вікторія любить поєднувати таку спідницю з яскравими светрами в обтяжку. Вони добре підкреслюють її фігуру, та й в цілому образ виглядає дуже гармонійно. Об'ємні светри відмінно підкреслюють витонченість такої спідниці. У поєднанні теплого зручного светра і ніжної спідниці є щось шалено елегантне.

Піджак

З класичними піджаками відмінно виглядають бежеві спідниці плісе. Це поєднання можна завершити стильними чобітками на шпильках або туфлями.

Пальто

Ці речі ніби створені одне для одного! Суворе пальто в бежевих тонах і спідниця плісе виглядають неймовірно стильно. Зручності такому вбранню теж не позичати. Швидше за все, вся справа в тому, що важке грубе пальто створює відмінний контраст легкої повітряної спідниці.

Запам'ятай одне з найважливіших правил для створення образу, частиною якого є спідниця плісе: не варто надягати квітчастий верх і низ одночасно. Бажано, щоб хоча б один елемент був однотонним. Наприклад, гірчичний гольф і чорна спідниця плісе з красивим принтом. До того ж май на увазі, що спідниця плісе має властивість злегка додавати об’єму твоїм стегнам. Намагайся підбирати верх виходячи з цієї характеристики.