27 жовтня у рівненському зоопарку відсвяткували традиційне Свято гарбуза. Цим осіннім смаколиком частували не лише тварин, а й людей. Готували з нього і кашу, і сік, і навіть цукерки. Кажуть, кожен міг знайти щось собі до смаку.

Частувалися гарбузовим соком, кашею та цукерками з того ж продукту. Ось так в рівненському зоопарку відзначили день осіннього смаколика. Цього річ, рівняни та гості міста могли побачити не лише традиційну гарбузу, яку чимало господинь вирощують на своєму городі, а й екзотику. Виставку, на якій більше 30 видів газбузових , до рівненського зоопарку привезла пані Наталія. Жінка запевняє, їй є чим здивувати.

Ківано, родина гарбузових, але на смак як езотичний фрукт. Гарбузові, можуть бути не лише їстівні, а й корисні в побуті, наприклад як фіцивалія. Вона в нас так само прекрасно росте на волині. Є ще такі, як витвір мистецтва гарбуза мелотвія. закриваю і додає в салатик, - розповідає жінка. 

Не лише розглядати й куштувати, могли рівняни на святі гарбузи у рівненському зоопарку. Тут для них готували різні смаколики. І сік з гарбузи пили, і кашу з солодким інгредієнтом їли. А от рецепт головної страви свята не відкривають.

Усі ці страви кажуть, надзвичайно корисні. Й до смаку вони прийшлись навіть найменшим рівнянам.

Ось доня смакує. Так, певно подобається, не хоче відволікатися.

Таке свято у рівненському зоопарку проводять уже в сьоме, розповідають організатори. Цього року дивували гостей різними цікавими фотозонами та локаціями.

Провести день не лише з користю, а й цікаво, додають організатори. Аби спільно з рівненським зоопарком відсвяткувати день гарбуза, та відпочити чи не в останній теплий день цієї осені. 

Читайте ще: у Рівному пропонують створити новий мурал

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber