Несанкціоновані автозаправки правоохоронці опечатали та склали адміністративні протоколи за статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

О восьмій годині ранку вчора, 26 жовтня, у обласному центрі на вулиці Андрія Мельника дільничний офіцер поліції виявив автозаправну станцію, яка без законних на те підстав здійснювала заправку автомобілів.

Того ж дня близько опівдня іще одну нелегальну АЗС виявили представники мобільної групи Головного управління Національної поліції в Рівне нській області спільно з дільничним офіцером поліції на вулиці Гагаріна у Рівному.

Читайте також: Перші результати операції "Мігрант" у Рівному 

Варто зауважити, що на працівників вказаних незаконних точок з продажу пального поліцейські уже складали адміністративні матеріали, які скеровані на розгляд суду.

Із початку вересня за результатами проведених заходів і перевірок створеною в ГУНП мобільною групою складено 38 адміністративних протоколів. Загалом суд розглянув 16 адмінматеріалів та за незаконну діяльність автозаправних станцій зобов’язав порушників сплатити понад 104 тисячі гривень штрафу. Заходи у протидії незаконній діяльності АЗС та торгівлі нафтопродуктами тривають.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber