Повідомлення про автопригоду на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» за участі автобуса та вантажівки надійшло до поліції сьогодні, 24 жовтня, о 03:26.

Поліцейські на місці події встановили, що поблизу села Федорівка водій автобуса «Neoplan», 56-річний киянин, допустив зіткнення із попутним автомобілем «Volvo» із напівпричепом, завантаженим щебенем. Вантажівкою керував 26-річний житель Волинської області.

Унаслідок ДТП травми несумісні з життям отримав 60-річний водій, житель Києва, який перебував на сидінні збоку від свого колеги-кермувальника.

До теми: смертельна аварія: на Сарненщині не розминулися пасажирський автобус та вантажівка

На момент зіткнення в салоні автобуса, який курсував за маршрутом «Київ-Варшава», перебував 31 пасажир, серед яких 14 дітей віком від . Трьох потерпілих із забоями та осадненнями доставили до лікарні, де після надання медичної допомоги відпустили.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування.

Обидва водії відповідно до освідування були тверезі.

Всі пасажири після ДТП очікували інший автобус на посту патрульної поліції у Сарнах. Нині вони вирішують чи повертатись додому, чи продовжити поїздку.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber