Переконливу перемогу над "Ужгородом", Рівненський Верес святкував у кіно. Вихідними гравці та члени клубу разом із вболівальниками зібралися за спільним переглядом української кінострічки "Захар Беркут". Такі походи у клубі вже стали традиційними. Тому чергова прем'єра не стала винятком.

Гравці Вереса, члени клубу, вихованці ДЮСШ та вболівальники зібралися за спільним переглядом нової стрічки "Захар Беркут". Це спільний українсько-американський художній фільм режисерів Ахтема Сеїтаблаєва та Джона Вінна, екранізація однойменної історичної повісті «Захар Беркут» Івана Франка.

Такі походи у кіно у народному клубі вже стали традиційними. Фільми обирають теж не прості. Перевагу надають українському кіно.

Верес - це не лише те, що відбувається на полі. верес - це спільні інтереси, верес - це ідеологія, верес - це спільне проведення часу. ми вже неодноразово робимо спільні походи в кіно, театри команди, вихованців ДЮСШ Верес, вболівальників, членів клубу, - керівник інформаційної служби, віце-президент НК «Верес» Олексій Кривошеєв.

Гравці Вереса зізнаються, перш аніж переглянути кінострічку, цікавилися сюжетом фільму. Тож Захар Беркут їм сподобався.

Вечір чудовий, фільм вражаючий. Дуже вразили костюми, сюжети, декорації. сюжет дуже сподобався. Дуже сподобалася наша сімейна атмосфера, наша червоно-чорна сім'я зібралася на такий чудовий фільм. це дуже класно, - уболівальниця НК «Верес» Оксана Кондратюк.

А вже завтра у Млинові червоно-чорні зіграють проти другої команди "Оболонь-Бровар". Початок матчу о 15:00. Пряма трансляція на телеканалі "Рівне 1".  

Читайте також: матч "Верес" - "Оболонь-Бровар-2" відбудеться у Млинові

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber