Конфлікт між керманичами виник ще 20 жовтня, близько 13 години на вулиці Костромська обласного центру.

Як пояснить згодом 34-річний рівнянин, рухаючись автомобілем «BMW» по головній дорозі, йому не надав переваги в русі водій «ЗАЗ-1102», який виїжджав із другорядної.

Чоловік зумів уникнути аварійної ситуації, втім така поведінка на дорозі йому не сподобалася. Він наздогнав і зупинив свого порушника, яким виявився 30-річний житель села Велике Вербче Сарненського району.

Між водіями виник конфлікт, під час якого рівнянин здійснив постріл із спепристрою та поцілив у плече мешканцю Сарненщини. Після скоєного 34-річний чоловік, який як з’ясувалося є членом громадського формування, з місця пригоди втік. Тесть травмованого керманича, який теж перебував у салоні авто, викликав «швидку» та повідомив до поліції.

Після надання необхідної медичної допомоги потерпілого відпустили.

Правоохоронці розшукали водія «BMW» поблизу будинку за місцем проживання, відповідно до медичного освідування він був тверезий.

За цим фактом слідчі Рівне нського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення 34-річному рівнянину про підозру. Спецпристрій поліцейські у нього вилучили та проводять перевірку щодо законності видачі дозволу.

Читайте ще: унаслідок зіткнення трьох авто на Костопільщині травмувалися пасажири маршрутки

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber