Костопільські бійці ДСНС спільно з вогнеборцями місцевих пожежних команд під час гасіння пожежі у приватному господарстві врятували два житлових будинки та три господарчі будівлі.

Сьогодні вночі, 21 жовтня, до Служби порятунку Рівне нщини надійшло повідомлення про пожежу у селі Великий Мидськ, що на Костопільищні.

До місця виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників із райцентру, одну автоцистерну державного пожежно-рятувального поста смт. Степань та дві автоцистерни місцевої пожежної команди с. В.Мидськ та с.М.Мидськ.

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що горить горить дерев’яна господарча будівля крита шифером та існувала реальна загроза перекидання полум’я на поруч розташовані житлові та господарчі будівлі. На ліквідацію вогнеборці відразу ж подали вогнегасячі засоби.

Жертв та постраждалих немає. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яна господарча будівля, дерев’яна дровітня , 5т. грубих кормів, речі домашнього вжитку.

Також було врятовано 2 житлових будинки, 3 господарчі будівлі. До ліквідації пожежі було залучено чотири одиниці пожежної техніки та 15 вогнеборців. Наразі причини виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються. 

Читайте також: у Рівному на мийці загорівся легковик

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber