Від сьогодні залізничний переїзд на вулиці Пересопницька перекритий. На цій ділянці будуть проводити ремонт щодо заміни настилу залізничного переїзду. Рух транспорту буде обмежений до 22 листопада. Для пішоходів облаштували спеціальний обхід.

Робота кипить. Рівно о 8 ранку залізничний переїзд на вулиці Пересопницька закрили.

На коліях уже стоїть спеціальна техніка. Кілька десятків працівників приступили до роботи. Відсьогодні тут розпочали плановий ремонт залізничної колії.

Має повністю зробитися середній ремонт колії у даному місці. А тоді має замінитися повністю настил. Тобто йде не тільки ремонт покриття верхом, а також і будови колії. По усіх цих коліях буде пониження колії, вирівнювання в один рівень. Заміна залізобетонних шпал. Проводимо звідси і туди, - говорить головний інженер ВСП Рівне нська дистанція колії Володимир Мельник.

Всього мають встановити шість бетонних плит. Самі ж фахівці запевняють, що після ремонту водіям буде набагато зручніше їздити.

Ви ж самі бачите, як тут їздити. Це ми для водіїв робимо в першу чергу. Для мешканців і для водіїв.

І для водіїв, і для пішоходів є вказівні знаки. Також працівники координують рух.

Я направляю людей, щоб вони проходили через колії у безпечному місті. Дивитися за поїздами ось бачите, - каже шляховий майстер Віталій Новицький.

Значна частина водіїв, доїжджають до переїзду і розвертаються. Дехто навіть пошкодив автомобіль.

Я вже бачу, що не повезло мені сьогодні. Зачепив ось. Він почав показувати розвернутися, трохи сам пропустив, - каже водій Олександр.

Одні водії, на ремонт - скаржаться, і кажуть що місто буде "стояти", через затори. Інші кажуть, що ремонт необхідний і готові почекати, головне аби переїзд зробили. Якщо водії змушені взагалі об'їжджати, то для пішоходів облаштували перехід в іншому місці.

У патрульній поліції кажуть, що заторів станом на ранок суттєвих не було, тільки на вулиці Дорошенка. Загалом є схема об'їзду.

Будемо сподіватися, що після завершення робіт місто стане комфортнішим для переїзду. Звісно є певні незручності. Є схема об'їзду для тих водіїв швидше, які вперше потрапляють до нашого міста, щоб вони розуміли, як краще об'їхати. На попередніх перехрестях сплановані знаки. Мешканці міста самі обирають шлях, як їм зручніше об'їхати цю ділянку дороги, - розповідає речниця УПП в Рівне нській області Оксана Юрченко.

Закінчити усі ремонтні роботи, згідно плану повинні до 22 листопада. У свою чергу водії сподіваються на якісне покриття та менші терміни виконання робіт.

Читайте такожна перехресті вулиць Соборна — Арндта не працюватиме світлофор

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber