Влітку у парку імені Тараса Шевченка працював торговий кіоск. Там продавали каву. Один з місцевих обранців ініціював перевірку, оскільки вважав, що МАФ встановлений незаконно. Сьогодні цього кіоску вже немає. Однак перипетії навколо нього не вщухають.

При вході у парк Шевченка ще тиждень тому працював торговий кіоск, де продавалася кава. У його законній діяльності засумнівався один з депутатів Рівне ради. Відтак за зверненням одного з міських депутатів - профільна комісія провела розслідування.

Встановлений МАФ який був у парку це було незаконно. дякую міській раді, що забрали його після Рішення міськвиконкому. Також мене було проінформовано, що дії директора парку є неправомірними. Я хочу дійсно в подальшому знати, яким чином до нього буде вжите дисциплінарні заходи: чи це буде догана, чи це буде звільнення, і в загальному є дуже багато нарікань мешканців щодо парку нашого, що він просто занепав, - говорить Святослав Стельмащук.

За зверненням депутата Рівне рада створила тимчасову комісію по вивченню діяльності у парку Шевченка. Не зважаючи на це кавовий кіоск знову був встановлений, цього разу на 100 метрів далі від попереднього місця. Директор парку відкидає всі звинувачення щодо незаконного встановлення кіоску. Каже, всі документи є.

Кіоск по-перше не демонтувався ніким. Це є транспортний причіп, напівпричіп. У нього є номерний знак і він на час,Є коли у нас приходила ярмарка він приймав так само участь як і всі інші підприємці, - каже директор парку ім. Тараса Шевченка Андрій Черепанов.

Ідемо перевіряти. Найбільше скупчення торгових кіосків біля дитячих гойдалок та каруселей.

Перший торговий кіоск розташований при вході на територію, де атракціони. І як бачимо він справді не працює.

Не працюють і гойдалки. Ідемо далі.

Торгові кіоски, де продавали гарячу кукурудзу, попкорн, морозиво та піцу вже не працюють. Лише один кіоск залишився відчиненим.

Продавчиня виставляє товари. На камеру спілкуватися не хоче. Тільки додає...

Лишилася одна тому, що мені треба допродавати трохи товару.

Запитуємо у пересічних рівнян чи потрібні у парку торгові кіоски.

Думаю, що потрібно, щоб було зручніше.

Попри те, що кавовий "кіоск розбрату" вже не працює, тимчасова депутатська комісія буде працюватиме.


 

Дивіться також: у центральному парку Рівного висадили дерева

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber