«Хліб - усьому голова» - відома українська мудрість. Хліб посідає чи не найважливіше місце у житті кожного українця.

На сьогодні асортимент хлібо-булочних виробів вражає. Однак якщо ви піклуєтеся про своє здоров’я та вам важливий не лише зовнішній вигляд продукції, то варто зважати на такі нюанси при виборі:

  • Склад продукції
  • Якість сировини
  • Технологія виготовлення

На щастя, сьогодні існують виробники, що дотримуються принципу «натуральності». Одним із таких підприємств є ТМ «Паляниця». Випікання «живого» хліба на натуральній заквасці без використання дріжджів є пріоритетним напрямком їхньої діяльності. Такий хліб поживний, адже містить усі незамінні амінокислоти, вуглеводи, клітковину та мінерали. Найважливішими компонентами є фосфор, який бере участь у синтезі білків, вуглеводів, також це калій, магній і безліч інших елементів. В даної продукції є висока концентрація вітамінів В і РР. Саме вони відповідають за функціонування мозку, сприяють нормалізації травлення та поліпшення гормонального фону.

Окрім того, сьогодні ТМ «Паляниця» може похвалитися не лише рецептурою виготовлення, а й такими різновидами хліба як хліб «Пшеничний з маком», хліби «Альпійський», «Содовий», «Урожайний», «Домашній», «Висівковий», «Віденський», «Бородинський», «Духмяний», «Білий», «Пшеничний», батони «Нарізний» та «Любительський».

Та хліб не єдина гордість «Хлібозаводу Варковичі». Любителям солодощів є чим порадувати себе також. Це і смачні, ароматні, духмяні здобні вироби: булочки, плетінки, калачі, струдлі, завиванці, рогалики, плюшки, кренделі, ватрушки, і кондитерські вироби: пончики, різні види печива, круасани, бізе, слойки, еклери, пряники, тістечка, кекси, рулети, сирники. А ще неймовірно смачні торти та все для Candy-барів. Ну і звісно, яке весілля може обійтися без короваїв ТМ «Паляниця».

Продукція ТМ «Паляниця» смакує як дорослим, так і дітям. Про це свідчать численні відгуки задоволених споживачів.

Запашна, свіжа, натуральна продукція, смак якої знайомий з дитинства. Це не що інше як ТМ «Паляниця». ТМ «Паляниця» - бабусині рецепти на Вашому столі!

Зголодніли?) Мерщій до магазину за продукцією! Або ж оформити замовлення можна за телефоном: 096 129 86 31 (технолог-кондитер Мирослава Вікторівна).

А також приєднуйтеся до нашої сторінки у Фейсбук: tmpalyanytsya

та Інстаграм: tmpalyanytsya

Купуйте тільки натуральне та смакуйте на здоров’я!