Впродовж останніх місяців громади та оздоровчі дитячі табори Рівненщини активно долучались до цілої низки різноманітних спортивно-масових заходів.

У «Школі плавання»  тренери-наставники навчали підростаюче покоління правильно триматися на воді, розповідали про різні техніки плавання. Вже стали улюбленими для багатьох дітей фізкультурно-оздоровчі заходи «Олімпійське літо», що протягом шкільних канікул проходить в оздоровчих таборах. Звичайно, традиційно багатим на спортивні події в області є День фізичної культури та спорту.

Відомо, що багатим на перемоги став цей сезон на Сарненщині. Адже у кожному із перерахованих напрямків активностей район виборов одне із призових місць.


Цими днями у м.Сарни відбулось відзначення переможців.

Перед нагородженням у Сарненському навчально-виховному комплексі «Школа-колегіум» ім.Т.Г. Шевченка був проведений «Фестиваль здорового способу життя». Учням було запропоновано спортивну програму, до якої входили різноманітні командні естафети.

Змагання видалися захоплюючими і веселими, як для учасників, так і для вболівальників. Хороший настрій та позитивні емоції добре налаштували дітей на безкомпромісну боротьбу. За підсумками змагань були визначені найспортивніші команди. 

Читайте також: рівненські важкоатлети поїдуть на Чемпіонат Європи

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber