Живіт є проблемною зоною не тільки для повних, а й для струнких дівчат. Особливо явно округлості виділяються влітку, під легким одягом. Приховати їх можна за допомогою красивих аксесуарів та одягу певного крою і забарвлення. Правильно підібрані наряди допоможуть в будь-якій ситуації виглядати стильно й елегантно.

№1: Коригуюча білизна

 

Вона не тільки красива, а й практична. Спеціальний еластичний матеріал підтримує живіт і робить контури силуету більш чіткими і витонченими. До такої білизни можна віднести труси з високою посадкою талії, боді, а також колготи. Матеріал не повинен надто сильно здавлювати тіло, і створювати дискомфорт.

№2: Мінімум декоративних елементів
Не варто вибирати одяг з яскравими об'ємними малюнками в області живота. Домогтися хороших результатів допоможуть красиві снуди і елегантні блузи з жабо. Вони перемістять увагу на груди. Щоб врівноважити живіт і груди можна носити великі подовжені сережки, робити пишні зачіски.

№3: Вертикальні лінії 

Будь-які принти на тканині, що йдуть вертикально, помітно звужують область живота і талії. А ось горизонтальні смуги або великий горох роблять фігуру більш пишною. Красиво будуть виглядати просторі блузи і подовжені жакети. У прохолодні дні образ можна доповнити стильними кардіганами або пальто, що доходять до середини стегна. Коротенькі кофтинки будуть акцентувати увагу на животі, і збільшувати його обсяг.

№4: Правильний крій

Сукні та штани, що підкреслюють талію, не підходять дівчатам з округлим животом. Їх краще замінити на моделі вільного крою. Виграшним варіантом стануть просторі туніки, сукні з запахом, воланами або у вигляді сорочок. Для урочистих заходів підійде пеплум з драпіруванням і красивим, не надто тугим, паском. А ось серед величезного розмаїття спідниць і брюк варто вибирати моделі без пояса. Якщо мова йде про джинсах, вони повинні мати середню посадку.

№5: Особливості матеріалу

Блискучі тканини, на жаль, табу. Доведеться забути про атлас, а також наряди прикрашенніблискітками. Також табу тонкі тканини, в тому числі і трикотаж. Розумно зупинити свій вибір на щільному матеріалі, який добре зберігає форму. Практично використовувати бавовняні тканини.
Скорегувати фігуру за допомогою одягу досить просто. Одна з умов - правильно підібрати фасон і колір. Глибокі темні відтінки роблять силует більш витонченим і допомагають приховати дрібні недоліки фігури. Округлий животик - не привід для комплексів і невпевненості в собі. Якщо вміти правильно подати себе, можна залишатися привабливою і бажаною жінкою, навіть не володіючи спортивним тілом.