Учора, 15 жовтня, автопригоди сталися у Cарнах та в Острозі.

Близько 10:00 години на вулиці Ткача у місті Сарни водій автобуса «Renault» сполученням «Сарни-Київ», виїжджаючи із прилеглої території, не надав перевагу в русі та допустив наїзд на велосипедистку, 50-річну місцеву жительку.

Внаслідок ДТП жінку каретою «швидкої» доставили до місцевої лікарні. Із політравмою її госпіталізували в реанімаційне відділення. Транспортний засіб помістили на територію Сарненського відділу поліції.

Також автопригода сталася близько 09.30 на проспекті Незалежності у місті Острог. Встановлено, що водій автомобіля «Daewoo Lanos», 36-річний місцевий житель, допустив наїзд на 77-річну острожанку, яка попередньо перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході.

Пішохід отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани лоба та закритого перелому руки. Жінку госпіталізували у травматологічне відділення Острозької центральної районної лікарні. Автомобіль поміщено на територію місцевого відділення поліції.

За обома фактами триває досудове розслідування. Відповідно до медичного освідування обидва водії були тверезі.  

Читайте також: на Рівне нщині в автопригодах постраждали мотоциклісти

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber