Завдяки цій перемозі "червоно-чорні" піднялися на третю сходинку чемпіонату України з футболу у другій лізі. І продовжують гонку за лідерами.

Рівняни просто фантастично розпочали гру. Валерій Кучеров заробив штрафний для своєї команди метрів за двадцять до воріт суперника. До м'яча підійшов Сергій Петько і гарматним ударом не залишив шансів голкіперу "Ниви" - 1:0. Вже на десятій хвилині рахунок став - 2:0. Юрій Соломка на фланзі в дотик обігрався із Мар'яном Мисиком і низом пробив повз голкіпера гостей.

Відіграти один м'яч могли і гості. Але Загорулько після передачі зліва від кутового прпорця головою пробив над воротами. У перерві головний тренер "Ниви" Коллінз Нгаха зробив дві заміни. В тому числі, змінив голкіпера. І це допомогло трохи струсонути вінницьку команду. На старті другого тайму хороший момент втратив Загорулько. Його удар головою прийшовся у хрестовину воріт Максима Бабійчука. Проте рівняни перехопили ініціативу і за півгодини до фінального свистка Антон Яременко дограв епізод до кінця і заробив пенальті. Одинадцятиметровий чітко реалізував Мар'ян Мисик. Впевнено ведучи гру, "Верес" доволі несподівано пропустив у власні ворота. Дмитро Ховбоша відзначився автоголом, невдало перехопивши передачу суперника.

Читайте також: рівнянин Михайло Романчук вдало виступив на Міжнародній лізі плавання

Ще більш загострилася інтрига у грі після того, як гості забили вдруге. Гравець "Ниви" Демченко дограв епізод, віддав у центр воротарського майданчика "Вереса", звідки його партнер по команді Червінський відправив м'яча у сітку воріт - 3:2.

Головний тренер "Ниви" Нгаха Колінз спілкуватися з журналістами після гри відмовився. Наступний матч рівняни проведуть знову у Млинові на стадіоні "Колос" проти Футбольного клубу "Ужгород". Початок матчу о 15:00. а пряма трансляція як завжди на телеканалі "Рівне 1". 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber