Чоловіки і жінки - істоти з різних всесвітів, тому їм буває вкрай складно зрозуміти один одного. Дівчата проводять багато часу в салонах краси, нарощують вії, «малюють» брови і видаляють волосся на тілі. А чоловіки, найчастіше, не помічають цих зусиль, а подобаються їм зовсім інші речі, про які дівчата навіть не здогадуються.

«Потягушечкі» 

Багато чоловіків зізнаються, що їм дуже подобається дивитися, якщо дівчина, прокинувшись, потягується в ліжку. По-перше, це виглядає мило і трохи по-дитячому. А по-друге, при потягуванні спинка красиво вигинається, а груди виступають вперед. Це виглядає дуже спокусливо, особливо, якщо на дівчині надіта сексуальна нічна сорочка.

М'який округлий животик

Проводите багато часу в спортзалі, намагаючись зробити прес так, щоб з'явилися виражені «кубики»? А між тим, чоловікам дуже подобається, коли животик у дівчини м'який і трошки виступаючий. Можливо, причина цього в древніх інстинктах, коли жінка підсвідомо сприймалася виключно, як потенційна мати майбутнього потомства. Він їм здається найбільш жіночним і привабливим. Але дівчатам в цьому питанні дуже важливо не переборщити, занадто великий живіт з великими жировими відкладеннями навряд чи комусь сподобається.

Злегка розпатлана зачіска

Зрозуміло, мова не йде про «гнізді» на голові, волосся повинне бути чистими і причесаним, але зовсім трохи розпатланим. Гладка зачіска, залита лаком, здається чоловікам дуже манірною і суворою. А ось невелика розпатлана здається чоловікам дуже милою. Так що дівчатам варто поменше використовувати лак для волосся, збираючись на побачення.

Відсутність макіяжу 

Багато дівчат не виходить з дому, не зробивши макіяж. А от чоловікам велика кількість «штукатурки» на жіночому обличчі не подобається. Їм більше подобається природність, тому не варто наклеювати «лялькові» вії або робити дуже широкі брови. Це, може бути, і модно, але більшості чоловіків не подобається. Але що ж тепер, на догоду чоловікам не фарбується і ходити «сірими мишками»? Зрозуміло, немає. У денний час варто робити природний макіяж. Адже косметика робить обличчя більш виразним і допомагає приховати окремі недоліки. 99% відсотків чоловіків, які не працюють в індустрії краси, легкого макіяжу на обличчі дівчини не помітять, вважаючи, що це її природна краса. Але і навіщо їх в цьому переконувати?

Босі ніжки 

Чи не багато дівчат здогадуються, що чоловікам подобається милуватися жіночими босими ніжками. Маленькі жіночі ступні здаються їм верхом витонченості, ймовірно, на контрасті з їх власними ступнями. Але, зрозуміло, ніжки повинні бути доглянутими, ступні з мозолями і тріщинами на п'ятах розчулення не викличуть.

Піт

Жіноче тіло, вологе від поту, діє на чоловіків збудливо, викликаючи еротичні асоціації. Крім того, до складу поту входять особливі речовини - феромони, вони залучають представників протилежної статі на підсвідомому рівні. Але, зрозуміло, мова йде тільки про свіжий піт. Вчорашній піт пахне жахливо, тому щоденний душ - обов'язкова умова.

Здоровий апетит 

Чоловікам не подобаються дівчата, які маніряться за столом, ганяючи по тарілці дві горошини і лист салату. Жінки з хорошим апетитом приваблюють їх набагато більше. По-перше, з ними легше спілкуватися, по-друге, відмінний апетит - це ознака доброго здоров'я. Але не варто плутати апетит з обжерливістю і з'їдати три порції за один раз. Особливо, якщо є зайва вага.

Обережною варто бути і з алкоголем. З одного боку, дівчина, яка сміливо замовляє алкоголь за обідом, виглядає впевненою і розкутою. З іншого - активно випиває дама втрачає свою основну перевагу - жіночність.