фото ілюстративне
Черговий конфлікт між цивільним подружжям виник учора, 11 жовтня, близько 23 години у будинку села Олександрія.

Поліцейські встановили, що після застілля, 37-річна жінка поралася на кухні, куди і зайшов 42-річний співмешканець. Невдовзі між парою виник конфлікт.

Як пояснила згодом господиня, чоловік вдарив її кулаком в обличчя, а коли розвернувся – вона завдала удар кухонним ножем в спину. Каретою «швидкої» потерпілого доставили до Рівне нської обласної клінічної лікарні, де медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення грудної клітки задньої поверхні.

Читайте також: У Рівне нському районі поліцейські розслідують підпал новобудови 

Чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення, наразі стан його тяжкий. 37-річна жителька Олександрії спочатку не зізнавалася у скоєному та запевняла поліцейських, що чоловік похитнувся та сам впав на ніж. Як з’ясувалося, жінка вже притягалася до кримінальної відповідальності за легкі тілесні ушкодження та аналогічний злочин.

«Наразі зловмисниці повідомили про підозру у вчинення тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівне нського районного відділення поліції Володимир Рой. — Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі».

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber