Осінь - це не тільки затишок, яскраві фарби і пора «очей зачарування», а й дощі, вітру і похолодання. Щоб не виглядати в цей період сірою мишкою, варто одягатися зі смаком і по моді. А що, як не стильний берет посилить твій образ, адже це справді універсальний головний убір, який йде всім без винятку. Не дивно, що мода осені-2019 знову зробила берет хітом.

Берет на осінь

В'язані моделі простих і виразних фасонів як ніколи популярні в цьому сезоні. Вони часто виглядають об'ємно, завдяки не тільки розмірами, а й фактурі. Рельєфний ажур або класична англійська резинка - найпопулярніші варіанти в'язки. Підсилює враження модна колірна гамма, в якій представлено безліч ніжних пастельних відтінків.

У фаворі шкіра!

Вибирай на свій смак: лакований або матовий. Модні стилісти радять з шкіряним беретом носити великі аксесуари, щоб підкреслити екстравагантність натури.

Якщо холоду не особливо сильні, варто придивитися до варіантів класичних фасонів. Легкі і досить теплі моделі з фетру дозволяють експериментувати з різними стилями. Фасон практично вічний, що пройшов випробування часом і модою, такий бере в цьому сезоні виглядає жіночно і стильно.

Приємний на дотик, стильний і комфортний головний убір із замші підійде до будь-якого одягу, взуття та аксесуарів. 

Подібні моделі виготовляють з матеріалу з вологонепроникним ефектом, а це значить, що подібні берети можна носити в сиру погоду.

Хутряні берети прекрасно носяться пізньої осені і взимку. 

Норка або кролик, мутон або штучне хутро - без різниці, головне, що такий головний убір виглядає елегантно і відмінно поєднується хоч з шубою, хоч з пальто, хоч з дублянкою. Та й з курткою теж!

Якщо ти вже плануєш покупку модного берета, але не знаєш, який вибрати, як правильно його носити і з чим поєднувати, йди цих порад.

Вибір берета 

Вибирай берет не в тон верхнього одягу, а іншого кольору, щоб зробити образ ще цікавіше і зіграти на контрастах. Наприклад, стильно виглядає берет, підібраний в тон взуття.

Також варто експериментувати з матеріалом. Тут все залежить від твого смаку і гардероба. Вибирай берет зі шкіри (матовою і лакової), замші, драпу, хутра, оксамиту, трикотажу або вельвету.

Берет на голову можна «садити» глибоко або носити «млинцем» - все залежить від форми твого обличчя і геометрії силуету. Жіночні комплекти краще доповнювати беретом-шапочкою, а хлоп'ячі образи урізноманітнити «млинцем».

Безумовна перевага цих моделей в тому, що вони йдуть практично всім жінкам, на відміну від більш складних в підборі модних кепок і капелюхів. Крім того, жіночність, закладена в фасон берета - безпрограшний шанс додати шарму в образ!