Військовий медичний інститут у Варшаві спільно з Рівненським обласним госпіталем ветеранів війни в Клевані реалізують проєкт «Покращення доступу до соціальних послуг у сфері психічного здоров’я».

Проєкт одержав фінансову підтримку польського МЗС у рамках програми «Польська допомога в розвитку», що передбачає стажування в Польщі психологів та психотерапевтів з України.

Метою є проведення стажування та тренінгів у Польщі для 10 українських спеціалістів у галузі психіатрії. Після цього вони зможуть у щоденній роботі використовувати новітні методи, а також поширювати ці знання серед інших клінічних психологів.

Відтак, клінічні психологи з госпіталю ветеранів війни, Рівне нського центру психічного здоров’я, обласної психіатричної лікарні в Орлівці та Острозької психлікарні вже виявили бажання долучитись до проєкту. Проте попереду претендентів чекає відбір, головний критерій якого – вмотивованість.10 клінічних психологів поїдуть до Клініки психіатрії бойових стресів та психотравматології Військового медичного інституту та отримають відповідні сертифікати. А 2 найкращих спеціаліста після цього запросять на безкоштовне навчання в університет ще на 4 місяці. 

Читайте також: рейд під назвою "Урок" триває на Рівне нщині

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber