Сертифікований автосервіс «Захід Авто» функціонує у місті Рівне за адресою вулиця Млинівська, 1Б. СТО з радістю приймає клієнтів, що мають різні марки та моделі авто.

Сервіс працює лише з одним вихідним — у неділю, щоб максимально задовольнити попит клієнтів. Всі інші шість робочих днів — повні, з графіком з 9:00 до 18:00.

 Дивіться відеоогляд станції:

 
 
 Особливості роботи автотехцентру «Захід Авто» 

Одна з найбільших автомайстерень у Рівному відома тим, що професійно обслуговує автомобілі преміальних брендів, у яких нещодавно завершився гарантійний термін. Адже майстри «Бош Сервіс» є настільки ж кваліфікованими спеціалістами, як і робітники монобрендових станцій, до того ж вони мають досвід обслуговування різних авто та доступну вартість нормогодини. 

СТО працює з 2004 року. Щодня штат із багатьох спеціалістів – електриків, діагностів, механіків, майстрів-приймальників – «лікують» транспортні засоби автомобілістів. У разі несправності майстер складає наряд на роботу, визначає несправні деталі та шляхи ліквідації проблеми. Перед початком роботи всі операції погоджуються з клієнтом, йому пояснюється алгоритм ліквідації несправності. Поки авто знаходиться у сервісі, власник може відпочити в окремо виділеній клієнтській зоні.

Майстерня розрахована на три десятки машино-заїздів щодня. Серед найпоширеніших операцій — регламентне технічне обслуговування, ремонт та діагностика двигунів, підвісок, електрообладнання. Для прикладу: регламентне ТО на станції «Бош Сервіс» доступніше, аніж на офіційній дилерській станції. При цьому зберігається гарантія на усі виконані види робіт, а також встановлені нові комплектуючі. Більше інформації на офіційному сайті BoschCarService.com.

Інноваційні послуги сертифікованого автосервісу у місті Рівне

Окрім традиційних механічних робіт із машинами, рівень оснащеності станції та кваліфікація співробітників дозволяє їм виконувати великий спектр передових операцій. Так, стабільний попит має комп’ютерна діагностика окремих систем транспортного засобу або ж усього авто. Сучасні універсальні тестери аналізують та розшифровують виявлені помилки. Завдання механіка — у короткий термін пов’язати помилку з несправністю та знайти розв’язання проблеми завдяки регулюванню або заміні окремої деталі. Якщо операція виконана правильно, то при повторному зчитуванні помилка ідентифікуватися вже не буде. Буває, що під час тестування виявляються рідкісні, або плаваючі помилки. Тоді, аби визначитися з несправністю, помилку можуть видалити та точно її характеризувати при повторному відвідуванні СТО через день-два.

Техсервіс у Рівному також професійно займається діагностикою, обслуговуванням та ремонтом електромобілів і гібридів. За останні кілька років в Україні спостерігається стрімке зростання «зелених» машин, переважно вживаних. Тому попит на їхнє обслуговування також суттєво зростає. Персонал станції має спеціальну кваліфікацію для роботи з великим струмом, пройшовши навчальний курс від «Бош Авто Сервіс».