У Рівному розмістять один із 4-х центрів спеціального мобільного загону для боротьби зі стихією в Україні. Для ефективної роботи, облавтодор Рівненщини отримає 10 машин спеціальної снігоочисної техніки. Сьогодні, 9 жовтня вже приїхало 6 КрАзів, ще 4 прибудуть пізніше.

У Рівному розмістять один із 4-х центрів спеціального мобільного загону для боротьби зі стихією в Україні. Для ефективної роботи Рівне нський облавтодор сьогодні отримав 6 машин спеціальної снігоочисної техніки, ще 4 прибудуть пізніше.

Отримавши ці автомобілі в нас є можливість утримувати наші дороги державного значення повністю в нормальному режимі експлуатувати їх зимою та забезпечувати сусідні області Хмельницьку, Тернопільську частину Житомирської та при потребі Волинську область і допомагати колегам дорожникам справлятися з негодою зимою, - говорить голова Рівне нської ОДА Віталій Коваль.

Директор ДП "Рівне нський облавтодор" Володимир Квачук розповідає, техніка закуплена за державний кошт і загальна вартість становить 4 мільйони 600 тисяч гривень.

Ці автомобілі були зараз привезені з Києва, а вони були із Кременчуга, це ж Кременчуг робить, - каже директор ДП "Рівне нський облавтодор" Володимир Квачук.

До створеного мобільного загону входять не тільки отримані КрАзи, а й інша спецтехніка.

До нашого мобільного загону он входить ми поставили спеціально показать вам автомобіль Ротор, він Урал, він важкий, це вже коли замети бувають дуже великі, більше 2 метрів 1,5 метра вже сніг не можна прибрати плужними механізми, тоді підключаємо важку техніку. Звичайно є водії, водії вже закріплені, їздили до Києва, гарно приїхали, цілу ніч їхали, я сьогодні їх супроводжував.

До слова, директор ДП "Рівне нський облавтодор" запевняє, що для роботи зимою посипаний матеріал заготовлений, а спецтехніка підготовлена . 

До теми: у Рівному базуватиметься дорожній мобільний загін

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber