Не носите шапку, бо боїтеся зіпсувати зачіску? Розповімо про прийоми, які допоможуть не вибирати між здоров'ям і красою.

Висушіть волосся до кінця

По-перше, ходити з сирої головою в мінус небезпечно для здоров'я. А по-друге, під шапкою, волосся може прийняти форму головного убору і жодного - на об»єм.

Купіть стайлер гофре 

Пам'ятайте популярну на початку двохтисячних плойку для волосся, яка нагадувала сковорідку-гриль? Саме цей стайлер допоможе створити обсяг, який не вб'ють ні шапка, ні подушка (тільки миття голови). «Візьміть кілька пасом у тім'яній і скронево-бічній зоні і зробіть невеликий начіс. Прогрійте їх стайлером, а потім добре прочешіть волосся.

Носіть волосся на незвичний проділ

Найпростіший спосіб зберегти обсяг - зачесати волосся на протилежну сторону і після цього надіти шапку. Коли ви її знімете і повернете локони на звичне місце, зачіска буде пишною.

Зробіть пучок

«Недбалий пучок (а саме таким він буде після зняття шапки) сам по собі прекрасний варіант і для офісу, і для походу в бар. А розпустивши його, ви отримаєте легку, природну хвилю, яка зараз в моді.

Покладіть в сумочку SOS-засіб

Після довгої прогулянки в модній шапці біні від ранкового обсягу не залишилося і сліду? Без паніки! Існують стайлінг-засоби, які миттєво пожвавлять зачіску. Носіть з собою текстуровану пудру: як правило, ці засоби дуже компактні. Знявши шапку, просто насипте її в проділ і збийте волосся руками: зачіска миттєво пожвавиться .

Виберіть правильний головний убір

Шапка з тугою резинкою - найстрашніше випробування для вашої зачіски. Якщо боїтеся зіпсувати зачіску, краще вибрати хустку, капюшон або навушники .