Тетяна Літвінова, яку підозрюють у вбивстві чоловіка знову народила дитину. Це четверті її пологи. Жінка два роки перебуває у слідому ізоляторі без права на побачення. Як вона завагітніла, ніхто пояснити не може. До слова, третю дитину жінка народила уже перебуваючи у СІЗО. Весь цей час хлопчик був із нею.

Завагітніла перебуваючи під вартою. Тетяна Літвінова народила четверту дитину. В п`ятницю після обіду її доставили в обласний перинатальний центр.

Поступила о 14:25 до нас. У першому періоді пологів.І пішли на кесерський розтин в операційну, так, як було це в перший раз. Була проведена спінальна анестезія, після операційного періоду без особливостей, - розповів лікар-анестезіолог Рівне нського обласного перинатального центру Олексій Буковецький.

Народила Літвінова дівчинку, вагою 2 кілограми 920 грамів і 50 сантиметрів. Дитина перебуває у відділенні недоношених.

Дитинка почуває себе так, як недоношена має помірні дихальні розлади. Лікується, якісь прогнози ставити і важко сказати що буде далі, - говорить заступниця головного лікаря з неонатології Рівне нського обласного перинатального центру Галина Ковальова.

Попередню дитину Літвінова народжувала також у перинатальному центрі. Від коментарів сама жінка відмовилася. У палаті вона перебуває під спостереженнями працівників СІЗО. Після чого вона повернеться у слідчий ізолятор. Коли саме, поки невідомо. Все залежить від медичних працівників, коли вони дадуть дозвіл, що її стан задовільний. У СІЗО на камеру коментувати про події відмовляються. Кажуть, все залежить виключно від рішення суду. По законодавству вона має право утримувати дитину із собою до трьох років. Після чого підозрювана має право самостійно вирішити, як доля її дитни. Чи вона передає її на виховання своїм родичам чи віддає у дитячий будинок. Нагадаємо, Тетяну Літвінову підозрюють у вбивстві власного чоловіка - відомого стиліста Сергія Літвінова. Інцидент трапився у лютому 2017 року.
 

До теми: вагітна Літвінова не приїхала до Рівне нського міського суду

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber