Майже 200 любителів активного проведення вільного часу зібралось на майдані Незалежності вчора, 6 жовтня.

Під час реєстрації кожен з них отримав карту з нанесеними контрольними пунктами. Адже День ходьби у Рівному вже традиційно проходить у вигляді квесту.

На учасників очікувала не лише прогулянка по вказаним контрольним пунктам, а й знайомство із спортивними закладами міста. 

 

Орієнтовна протяжність маршруту в цьому році склала близько 5 км, тому подолати таку відстань за 1годину 30 хвилин та зробити відмітки на контрольних пунктах, що вимагалось умовами квесту, було не складно як дорослим, так і дітям.

Крім того, стимулом до участі у заході була і лотерея, що розігрувалася по завершенню серед учасників. Лотами став різноманітний спортивний інвентар та інші речі, потрібні для занять фізичною культурою та спортом. Їх перелік був досить великим, тож багато учасників поверталися додому не з порожніми руками.

Спеціальними призами були відзначені наймолодший та найстарший учасники. Зокрема, Тетяна Гізун у віці 1 рік та 1 місяць вже вдруге разом із мамою бере участь у заході, виборюючи звання наймолодшого учасника. А найстарший – Ілларій Михайлович Січовий ( у віці 82 роки ) став гарним прикладом спортивної активності та чудової фізичної форми.

Заходи з нагоди Всесвітнього дня ходьби, крім обласного центру, відбулися і у інших населених пунктах Рівне нщини.

 

Читайте також: пауерліфтери Рівне нщини здобули золота на Кубку Західної України

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber