У сучасному суспільстві з божевільним ритмом життя, де всі радять записувати плани, щоб нічого не забути, люди картають себе за те, що можуть трохи полінуватися, і соромляться цього.

До вашої уваги - п'ять вагомих причин нічого не робити і трохи полінуватися

1. Це допоможе відпочити. Якщо ви все ніяк не можете зупинитися і зробити перепочинок і навіть хвороби переносите на ногах - саме час полінуватися. В цьому випадку лінь стане відмінним способом відпочити і присвятити трохи часу турботі про себе.

2. Сигнал "СТОП"
Лінь може стати для вас сигналом, що пора зупинитися і поміняти вектор вашого руху. Можливо, ви зараз зайняті не тим, що насправді важливо і необхідно вам. Зупиніться і подумайте, чого вам зараз хочеться насправді.

3. Фільтр ваших цілей

Буває так, що в голові у вас крутиться якась ідея і ви начебто щось робите, але руки до реалізації ідеї так і не доходять. Тут є один момент, в якому важливо розібратися: цей бізнес або проект точно вам потрібен або це нав'язане бажання вашого оточення. Зупиніться і подумайте, чи потрібно далі намагатися реалізувати ваше або нав'язане вам бажання.

4. Допоможе пригальмувати на поворотах

Щоб уникнути вигоряння, важливо навчитися трохи пригальмовувати. Крім простого відпочинку, про який ми говорили в першому пункті, щоб повернути сили, вам потрібно ще і підтримувати свої бажання і мотивацію, щоб рухатися вперед.

5. Ваш оберіг від невдачі

Якщо постійно втомлюватися, можна втратити хватку і банально наробити багато помилок. Щоб уникнути цього, можна знайти зовсім небагато часу, щоб полінуватися і таким чином переключитися.