Настрій жінки мінливий, як погода. Кожен сезон віщує зміну гардероба, а часто і імідж красунь. І хоча модні дизайнери демонструють нові фасони одягу, аксесуари і актуальні в цьому сезоні кольори, ми і самі знаємо, що восени пора надягати шарф.

Модні шарфи - 2019 

Цього року найбільш актуальні кольору теплих шарфів: бордовий, рожевий, синій, фіолетовий, червоний, жовтий, блакитний, сірий, оранжевий і жовтий. Так що фарб вистачить на будь-який втілення стильного образу.Для любительок класичного стилю одягу все ще актуальні модні шарфи осінь-зима - 2019 з пряжі чорного, білого, всіляких відтінків бежевого кольору.

Модні в цьому році хустки і шарфи в клітку, смугасті і з природним орнаментом

Всі, хто любить м'які і пухнасті шарфики, можуть радіти, адже такого типу шарфи теж актуальні восени 2019 года.Об'ємні, довгі шарфи, створюють затишок поза домом стають трендом цього сезону. Такі шарфи гармоніюють з речами з в стилі оверсайз.Актуальними шарфики, прикрашені ромбами, однотипним візерунком по всій довжині, а також з пухнастою бахромою і помпонами.

Шарф-хомут не тільки зігріє тебе вітряної восени, але і завершить осінній образ

Якщо шапки ти не любиш, то хомут впорається і з цим завданням: не постраждають ні вуха, ні модний зовнішній вигляд. Шарфи-шалі, косинки і хустки - це незамінна класика, в поєднанні з правильно підібраною одягом вони стануть завершальній деталлю твого неповторного наряду.

Як виявилося, в'язані шарфи не така вже новинка. Впевнена, що один з модних шарфів в твоєму гардеробі точно знайдеться. Не бійся експериментувати, але і не переборщи. Восени саме час бути яскравою і загадковою, немов ти сама - один з барвистих листочків клена, на які так приємно поглянути в холодний похмурий день.