Ні капітуляції! У Рівному мітингували проти "формули Штайнмаєра". Таким чином, пів сотні людей, які зібрались під стінами облдержадміністрації, висловили своє невдоволення заявою президента. На їхню думку Формула фактично передбачає капітуляцію України у російсько - українській війні. А також у наданні тимчасового особливого статусу окремим територіям Донбасу. Рівненські мітингувальники проти цього. Просять президента України у своєму зверненні - не підтримувати "формулу Штайнмаєра".

Український прапор вдягнув на плечі Валерій Петченко. Сьогодні він так прийшов на акцію протесту під стіни рівненської ОДА. Чоловік спершу був на майдані у столиці. Там отримав поранення. Пізніше був і в АТО. Каже, тепер йому боляче за свою державу.

Всі ми хвилюємось за свою країну. Бо те, що було зроблено за останній час - ось так просто взяти і перекреслити. Перекреслити долі тисячі людей, десятки тисяч загиблих. Знехтувати цим всім і подарувати це все Росії, - говорить учасник акції Валерій Петченко.

Пів сотні людей зібрались під стінами облдержадміністрації у Рівному. Всі вимагають лише одного.

Ні "формулі Штайнмаєра!", але насправді це формула Росії. Тут є мать загиблого героя. То що виходить він марно загинув? Бо там сказано, що ми повинні відійти. А куди - це ж наша земля. Мені дуже прикро, що Володимир Зеленський цього не розуміє, - каже рівнянин.

Активісти певні, дана "формула Штайнмаєра" не зупинить війну на Донбасі, а ще більше її розпалить.

Подивіться, що твориться - сенат Америки в обхід президента, надає 38 млн доларів і ракети Україні, для того, щоб вона воювала, а ця німчура, яка сама цих сіоністів гамселила - сьогодні купилась на гроші Сореса і Росії. Їм будь яким чином треба захопити землю, - говорить рівнянин Василь.

Учасники акції написали звернення до Президента України. Збирали підписи й серед рівнян. Просять гаранта не підтримувати формулу. А людей об'єднуватись.

Активісти також звернулись до обласних депутатів та нардепів. 3 жовтня має відбутися позачергова сесія облради, де депутати також повинні визначитись щодо "формули Штайнмаєра".

До теми: під стінами Рівне нської ОДА зібралися пікетувальники

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber