25 вересня за межами села Зелене Володимирецького району трапилася ДТП. На проїжджій частині висипали щебінь для ремонтних робіт, але ніяких попереджувальних знаків не встановили. В результаті постраждали люди та автомобіль.

25 вересня, ввечері за межами села Зелене Володимирецького району місцевий житель Сергій Калюта повертався додому на авто. Несподівано вже на звичній дорозі виникла купа щебеню. Чоловік зреагував, але було пізно.

Уйшов в лєву сторону, ну я кучу щебня захопив, вона знаходилась за межами села, ну скорость в мене була орієнтовно 80-90 кілометрів, ну оказується, шо хватило мені. Перекинулись, я оказався в автомобілі, а тітка лежала приблизно метрів 5 від автомобіля, коли я побачив її в крові, я перелякався.

Це відео розбитого автомобіля зробили очевидці одразу після ДТП.

Близько 19:30 Сергій подзвонив до мене. Казав, що попав в дорожньо-трансопортну пригоду, після того я виїхав до нього, я виїхав до нього приїхав на місце ДТП побачив, що вже було темно, машина в кюветі, - розповів товариш потерпілого.

Тітка потерпілого, яка була разом з ним в автомобілі знаходиться в лікарні.

Два ребра побитих, то я знаю, струс мозку тепер. Мені ще важко, забої сильні, да забої, грудної клітки. Баба не може не повернутися, не встати, - говорить Віра Касянчик.

Звідки з'явився щебінь на дорозі та чому не було жодного знаку? Цим питанням Сергій Калюта переймається і досі. Потерпілий переконує: знак встановили після ДТП, проте він не відповідає нормі. Згідно правил дорожнього руху знак має бути встановлений за 150-300 метрів до початку небезпечної ділянки та повторюватися за 50 метрів.

Жизнь може стоїти машину щебня. Потому, шо могла б дружина остаться без чоловіка. І хто тоді б прийшов би до дітей, - каже потерпілий Сергій Калюта.

Ремонтні роботи на тій дорозі виконує товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОГРЕС ДЕВЕЛОПМЕНТ КОМПАНІ".
 

Читайте ще: на Дубенщині під колесами легковика загинув пенсіонер

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber