75-річної жительки Дубровиці, Рівненського району Любов Лосік здійснилася мрія. Та, яку вона так хотіла чи не 10 років. І от нарешті, жінка стала учасницею соціального проєкту. Головною ідеєю якого - втілювати маленькі мрії українців до життя.

До Міжнародного дня літніх людей пройшов запуск оновленого магазину канцелярії 75-річної бабусі-підприємниці Любові Олександрівни Лосік, що 20 років розвивала власну справу. Ремонт приміщення, новий інтер’єр, сучасний асортимент, вивіски та зовнішня реклама в містечку Дубровиця з населенням менше 10 000 людей. Це була давня мрія бабусі-підприємниці, що стала реальністю у рамках проєкту “Майстерня маленьких мрій”

До сьогоднішнього дня, моя крамничка була зі старим обладнанням, таке не приємне для викладу товарів. Для викладу всього асортименту, - говорить Любов Лосік.

Жінка зізнається, друге дихання отримала не лише її крамниця, а й вона сама.

Це спонукає мене до життя і до натхнення. Я дуже дякую цьому проєкту, які здійснили сьогодні. І нехай уся молодь ніколи не упускає руки. А йти вперед, не дивлячись на вік. Завжди мрії збуваються, в будь якому віці.

До оновленої крамнички пані Любов заходять усі, і дорослі покупці і малі. Зокрема, Анна Стріла до магазину канцелярії прийшла разом з бабусею. Дівчинка каже, вибрала собі уже чимало цікавих речей.

Мені дуже сподобалась ручка, і пенал, і дуже понравився зошит. Тут все таке класне, - говорить Анна Стріла.

На рахунку цього соціального проєкту уже 6 реалізованих мрій українців, розповідають організатори.

Майстерня маленьких мрій це соціальна відповідальність розетка. В рамка цього проєкту ми шукаємо мрії українців. І шукаємо українців які роблять кроки на зустріч своїм мріям. Але десь щось у них не виходить, і тоді в цей момент ми приходимо і допомагаємо їм повірити в диво. Повірити в те що мрії збуваються, - каже представник організаторів проєкту "Майстерня маленьких мрій" Юлія Соловей.

Організатори додають, мрію пані Любов вибрали не випадково. Адже саме у її віці рідко хто наважується відкривати власну справу. Й бачити щастя в очах людей, не аби як надихає, додає Юлія Соловей.

Ви не чули як голосно лунало "вау" на всю будівлю. І цей момент , це таке найбільше щастя. І ми в "Розетка" дуже раді втілювати такі маленькі мрії людей. І надихати їх ніколи не втрачати віру в чудеса.

Оновленому та покращеному магазину Любов Лосік не може натішитися. Адже це завжди була її маленька мрія в яку вона щиро вірила. Й так само жінка закликає робити усіх людей. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber