Рівняни переймаються за територію колишнього автодрому. Нині ця земля є покинутою та занедбаною. Втім, рівненська міська рада видала дозвіл. Аби надати її одному з комунальних підприємств міста в постійне користування. Така новина місцевих жителів обурила. Кажуть, їхньою думкою ніхто не поцікавився.

Рівне нський автодром уже чимало часу є покинутою та занедбаною територією поряд з містом. Втім, уже цього місяця рівненська міська рада видала дозвіл, на розроблення проекту землеустрою. Щодо відведення цієї ділянки комунальному підприємству Рівне нському міському тресту зеленого господарства в постійне користування. Для будівництва там та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення. Досі земля автодрому є власністю міста. Аби обговорити таке рішення міської ради , поряд з автодромом на громадські слухання зібралися кілька десятків людей. Кажуть, бояться що тут процвітатиме чийсь бізнес.

Моє бачення, що тут має бути якась відпочинкова зона. Для дітей, для мам для всіх людей. Для людей похилого віку. Я тут проживаю більше 30 років , ну дуже болюче питання. В нас там є на Смотрицької дитячий майданчик, засипаний гравієм. До нього черга, ви повірете? У мене дитина приходить і каже, мамо я не пограв бо черга. Ми не встигаємо грати, - говорить учасниця громадських слухань Марія Фесюк.

Саме побудувати дитячий майданчик , аби діти цього району мали де відпочивати, просить не лише Марія Фесюк а й інші мешканці. Люди кажуть, те що ця територія має виділитись комунальному підприємству Рівне нському міському трест зеленого господарства , дізналися не так давно. І не знають що тут збираються збудувати.

Нас хвилює питання цієї ділянки Автодрому, що тут буде в майбутньому. Хто буде тут що роботи, хвилює також що тут в нас на цілий район немає ніякої відпочинкової зони. Дуже багато будинків забудовано, Але по факту дітям немає де гратися, де проводить досуг і всім мешканцям, - каже Максим Позняковський.

Переймаються що збудують на території автодрому не лише рівняни, а й жителі Колоденки.

Я жителька села Колоденка. Тут народилася і свій вік прожила, і ось цей автором з дитинства знаю. Ми росли на ньому, наші діти росли на ньому. Завжди було місце де дітям забавитися, бо ж вибачите як тут усе знаходиться, навколо транспорту маса. І коли стоїть питання щодо цієї території то певно потрібно врахувати інтереси людей та їхніх дітей, - розповіла жителька села.

Ставити підписи щодо майбутнього автодрому можуть лише рівняни. Це жителям Колоденки не подобається. Втім для того аби прохання місцевих жителів рівненська міська рада винесла на засідання, потрібно назбирати не менше 100 підписів. 

Читайте також: у Рівному містяни просять закрити сміттєзвалище

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber