В Україні створюють рукописну Біблію. До цієї історичної події долучилися і рівняни. В п'ятницю, 27 вересня, у мікрорайоні Північний працювала "пересувна" станція, в якій кожен охочий міг записати рядки з Святого Письма на аркуші А3. Такі пересувні пункти діють по всіх куточках України, від регіонального центру до найменшого села. Коли рукописна книга буде повністю завершена, тоді її зшиють в одну єдину.

Ці рядки з Святого письма записав Богдан у Рукописну Біблію. Таким чином він долучився до Всеукраїнського переписування Біблії. Її створюють у всіх містах нашої країни починаючи з минулого року.

Це добре було б, щоб люди пізнавали, пізнавали Бога. От в ній дуже багато написано правди. Це можна сказати інструкція для життя.

Перші сторінки Священної Книги записали глави та віряни різних конфесій у Києві. Далі акцію продовжили у різних регіонах України. Кожен має свою частину Біблії. Відтак, 27 вересня, пересувна станція працювала у Рівному.

Кожен охочий записував один вірш із Святого Письма на спеціальному аркуші А3. Долучалися і дорослі, і малі.

Що може бути краще Біблії. Я долучаю дітей. В мене двоє діток і ми читаємо Біблію. Я їх вчу віршів з Біблії.

Всі аркуші з переписаними віршами зшиють в одне видання.

Це чудова акція, тому що вона об'єднує людей, як віруючих так і не віруючих. І тих, хто не вірує наближає до Бога, тим самим ця акція робить людей кращими.

Нині переписано 75% тексту Біблії, а це тисячі людей з усіх куточків країни, які об'єдналися навколо Книги Книг.

Ця Рукописна Книга буде символом єдності українського народу, - говорить представник Українського Біблійного Товариства зі Львова Олександр Резніков.

У Біблії вміщено 32 тисячі віршів. Очікується стільки ж і учасників. До слова, Рукописна Біблія вже внесена в Національний реєстр рекордів України і номінована на світовий рекорд. Попередньо відомо, що після завершення її написання вона буде зберігатися в музеї у Києві, а люди які перед написанням віршів реєструвалися, отримають спеціальні сертифікати участі. 

Читайте ще: в Україні запровадили День молитви за сім'ю

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber