Учора, 29 вересня, дорожньо-транспортні пригоди за участю мотоциклів сталися у Рівненському та Костопільському районах.

Близько 12:20 водійка автомобіля «Hyundai Elantra», 50-річна жителька села Олександрія, під час виїзду із другорядної дороги на головну, проявила неуважність та допустила зіткнення із мотоциклом «Viper», під керуванням 21-річного жителя села Свяття. Від удару двоколісного відкинуло на іншу сторону дороги, де у цей час ішли пішоходи.

Внаслідок ДТП травми різного ступеню отримали 70-ти, 54-х та 63-річні місцеві жительки.

У мотоцикліста медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій ступні, травматичний шок.

Усіх чотирьох госпіталізували до медзакладів.

Крім того, наїзд на мотоцикліста стався вчора, близько 12:20 години, у селищі Клевань.

Читайте також: ДТП в Клевані: мотоцикліста ушпиталили до медзакладу (ФОТО)

Водій «Renault Trafic», 47-річний житель Рівного на вулиці Центральна у Клевані під час виконання маневру повороту ліворуч не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із мотоциклом «Lifan», під керуванням 22-річного місцевого жителя.

Внаслідок ДТП травмувався водій двоколісного, у якого виявили забої руки та ноги, а також пасажирка – 21-річна жителька Луцька.

У дівчини попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Самопадіння мотоциклу у селі Данчиміст Костопільського району допустив учора близько 20 години 15-річний місцевий житель. Попередньо медики місцевої лікарні у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом основи черепа. В подальшому неповнолітнього доставили до лікарні Рівного для детального обстеження.

За фактами трьох ДТП триває досудове розслідування. За попередньою інформацією всі водії були тверезі.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber