На Рівненському загальновійськовому полігоні закінчилися тридцятиденні навчальні збори, вінцем яких стали бригадні тактичні навчання із бойовою стрільбою бригад корпусу резерву.

Особовий склад гідно виконав покладені на нього завдання, показав високі результати у ході проведення навчань.

Як зазначив командувач військ оперативного командування «Захід» Олександр Павлюк, особовому складу, призваному на навчальні збори, за цей час вдалося вдосконалити свої навички, набути нового досвіду та опановували військові спеціальності.

"Варто відмітити, що цьому процесу сприяла постійна активна робота ради резервістів. У певній мірі, завдячуючи їй, вдавалося налагодити процес обміну інформацією між військовими колективами та командуванням. Це дало змогу оперативно реагувати на всі можливі загрози та в найкоротші терміни вирішувати питання забезпечення, облаштування побуту та організації навчального процесу. В кінцевому результаті такий діалог позитивно вплинув на весь процес виконання завдань, покладенИХ на управління оперативного командування «Захід» під час організації та проведення зборів.", - додав Олександр Павлюк

До теми: На рівненському полігоні завершується навчання резервістів

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber