В Рівненському районі вогнеборці ДСНС під час пожежі у приватному господарстві врятували від знищення вогнем автомобіль.

28 вересня о 12:30 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві с. Нова Українка Рівне нського району.

На місце події було направлено черговий караул вогнеборців 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне та місцеву пожежну команду с. Нова Українка. Прибувши за вказаною адресою вогнеборці встановили, що осередок пожежі знаходиться на горищі житлового будинку. Існувала загроза поширення вогню на господарчу будівлю та гараж в середині якого був автомобіль.

На гасіння бійці ДСНС негайно подали два водяні стволи. Паралельно з ліквідацією пожежі рятувальники викотили з гаража авто. О 13:30 пожежу вдалося локалізувати, а о 16:10 повністю ліквідувати. Жерт і постраждалих не має. Завдяки оперативним діям рятувальників ДСНС та добровольців пожежної команди вдалося врятувати від знищення автомобіль і господарчу будівлю.

Вогнем знищено покрівлю житлового будинку. До гасіння було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та 7 чоловік особового складу рятувальників. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

Читайте також: На Рівне нщині з літаків скидатимуть вакцину проти сказу 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber