Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу 30-річному жителю Корця, який до того ж є викладачем правознавства в одному із місцевих навчальних закладів, відбулося вчора, 27 вересня.

Нагадаємо, днями поліцейські затримали місцевого жителя, який на території власного господарства районного центру продав марихуану, що підтверджено висновком експертизи. Першу ж аналогічну закупку поліцейські провели на початку вересня.

Окрім того, під час проведення обшуку за місцем його проживання, правоохоронці виявили ще близько 30 грамів аналогічного наркотику та пристрій для його вживання. Як з’ясувалося, наркотичний засіб житель Корця вирощував сам та продавав на постійній основі.

До теми: У Корці поліцейські затримали чоловіка за збут наркотиків 

На присадибній ділянці поліцейські виявили ще три кущі конопель. Він також зізнався, що і сам споживає цей наркотик. Чоловіка було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.

Слідчі підготували клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Втім, суд задовольнив клопотання слідчого частково та обрав запобіжний захід у виді застави у розмірі 76840 гривень. Одразу після засідання 30-річний кореччанин вказану суму сплатив, тож тепер перебуває на волі. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber