Ми нечасто бачимо зрілих жінок, які користуються хайлайтер. Швидше за все, жінки невпевнені, що засіб їм підійде, чи не підкреслить зморшки і пори.

Ну а деякі, можливо, просто не бачать необхідності в продукті. Перше що потрібно відзначити, жінкам у віці найкраще використовувати хайлайтер з делікатним мерехтінням і наносити його локально і в невеликих кількостях. Справа в тому, що даний продукт при надмірному нанесенні здатний підкреслити пори, зморшки і зниження тургору шкіри. Створення ж легких відблисків візуально тільки освіжить обличчя, але за умови, що продукт завдано строго на певні частини обличчя.

Куди наносити хайлайтер

Якщо у вас суха шкіра, то радимо придбати кремовий або рідкий хайлайтер, якщо жирна - пудровий (сухий).Віковим жінкам підійдуть хайлайтери бежевого або оливкового кольору, кольору шампанського.

Важливо, щоб продукт підходив по відтінку шкіри.Що стосується точок нанесення хайлайтера, то на фото вище показані ділянки, куди можна наносити хайлайтер:

  • зробить погляд більш відкритим (важливо не торкатися хайлайтер складку повіки, інакше вийде прямо протилежний ефект);
  • зробить вилиці візуально вище (якщо лице «попливло», то підкреслення даної області буде виглядати виграшно);
  • зробить погляд «легше». Якщо з віком посадка очей стала глибше, то хайлайтер в даному випадку злегка підкоригує дану особливість.