У Рівному ділилися секретами успішного бізнесу. У міському будинку культури відбувся "Саміт високоефективних організацій". У рамках заходу присутнім презентували сучасний інноваційний бізнес-центр, який активно будують у Рівному. Як він виглядатиме та коли рівняни зможуть його побачити, - дивіться далі у сюжеті.

Офіси з вільним плануванням, окремі зони відпочинку та атріум, простіше кажучи Зимовий сад у середині будівлі. Усе це вже незабаром з'явиться у Рівному. Ці приміщення в одне об'єднає інноваційний бізнес-центр, який вже активно будується. Сьогодні у міському будинку культури вперше публічно презентували надсучасний проект. Поділять його на 2 масиви: житловий та бізнес-центр.

"Бізнес-центр направлений на те, щоби заповнити ту пусту нішу комерційної нерухомості, яка зараз є в місті рівному. це офіс, в якому реалізована концепція: працюй, відпочивай, розвивайся і живи! це ті офісні приміщення, які будуть направлені на компанії, для яких дуже важливо утримувати своїх спеціалістів. це ті умови, які будуть там забезпечувати, будуть утримувати тих спеціалістів у рівному. вони допоможуть молодим компаніям і молодим командам розвиватися і абсолютно нові продукти видавати.", - директор РЕНОМЕ КОМФОРТ Федір Делеган

Федір Делеган розповідає, бізнес-центр складатиметься з двох великих частин. Це офісні приміщення за технологією ореn spase та великий фітнес-клуб з трьома басейнами. Останнє вміщатиме в себе ресторан та декілька приміщень для комерції. А ще додає: вже мають перші заявки від охочих фірм "оселитися" у новому бізнес-центрі.

Дивіться ще: на Рівне нщині з літаків скидатимуть вакцину проти сказу

"В першу чергу, ми маємо великого нашого фітнес-бренд, який вже підписав договір оренди - це 3,5 тис. кв.м., довгострокова оренда. крім того, ми маємо зараз дві заявки від великих айті-компаній, які готові відкривати представництво в місті рівному, саме своїх бізнесів і тільки сьогодні ми фактично відкриваємо публічно на ринок можливість подати свою заявку, для того щоб розглянути її і таким чином забезпечити найкращі умови для наших потенційних орендарів", - зазначає Федір Делеган

Сучасний бізнес-центр у Рівному планують відкрити вже наприкінці наступного року. Розташується він поблизу Сарненського кільця.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber