У Рівному на одній з вулиць провалився асфальт. Глибока яма утворилась на перехресті вулиць Млинівська та провулку Робітничого. Прямісінько на проїжджій частині. У соцмережах рівняни діляться світлинами з місця події. Пишуть і різноманітні коментарі. У профільному управлінні кажуть, що тротуар провалився через руйнування комунікацій, які прокладені під асфальтом. Коли відремонтують пошкоджену ділянку, дивіться далі у сюжеті.

Ці фото на перехресті вулиць Млинівської та Робітничої напередодні зробив рівнянин з надписом "відкритий портал у потойбіччя. Водії та пішоходи - будьте уважні на цій вулиці. В Рівне нському ШЕУ кажуть, що провалля утворилося внаслідок руйнування комунікацій, які прокладені під асфальтом.

Яму шляховики засипали щебенем, проте, поки, що капітальний ремонт пошкодженої ділянки дороги розпочати не можуть.

"Під час огляду дійшли до такого висновку, що дренують води з суміжного колодязя, чим зумовлено підмивання грунту і як наслідок, просідання і провалювання дорожнього одягу. Доцільне відновлення, власне верхнього шару проїздної частини дорожнього одягу тільки після виповнення тих дефектів підземних комунікацій. для цього потрібно, наскільки нам повідомили, немалий об'єм робіт, адже потрібно повністю викачати звідти воду.", - говорить інженер технічного нагляду Рівне нського ШЕУ

Тим часом ми запитали водіїв чи приносить їм не зручності стан дороги на перехресті вулиць Млинівської та Робітничої.

Дивіться також: У Рівному встановили причину гибелі голубів 

Водії скаржаться, що такий стан дороги завдає шкоди автомобілям, проте відшкодовувати завданні збитки нікому. Як повідомили у Рівне нському ШЕУ, ямковий ремонт на цій ділянці буде коштувати близько 500 гривень, за умови якщо під час ремонту не будуть виявлені інші проблеми.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber