Протягом червня цього року понад 9 тисяч дітей Рівненщини стали учасниками Всеукраїнських спортивних заходів серед дошкільнят "Веселі старти", що традиційно проводяться з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Козинська об’єднана територіальна громада була однією з найактивніших у цих заходах і в загальному підсумку виборола перше місце серед усіх ОТГ області.

Активності для малечі були організовані в рамках обласного спортивно-масового заходу «Перший старт». Програма складалася з п’яти конкурсів, у яких напередодні сформовані команди юних спортсменів змагалися між собою. Крім того малеча долучилась і до популярного флешмобу #5minChallenge, що проходить у рамках Європейського тижня спорту. У підсумку – всі учасники отримали надзвичайну кількість позитиву та пам’ятні сувеніри від організаторів.

Читайте такожРівне нський "Верес" не втримав перемогу над "Калушем"

Але вручення нагород на цьому не завершилось. Свої відзнакитримала і Крупецька об’єднана територіальна громада за ІІІ місце у фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди державних, місцевих та релігійних свят, що проходили на Рівне нщині та ІІ місце у обласному фестивалі з велоспорту «Велодень», що проходив у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Вело Україна».

До слова, нещодавно на Рівне нщині проходив Всеукраїнський фестиваль «Козацькі розваги», де місто Дубно вибороло почесне ІІ місце серед усіх учасників. А за активну участь та ІІІ місце у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня Європи було відзначено відділ освіти, молоді та спорту Дубенської райдержадміністрації. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber