Новий модний сезон має на увазі шопінг. Тому вибираючи пальто, жакет або сукню, дуже важливо знати, на які кольори варто звернути увагу. Ми вивчили осінні колекції і виділили 7 основних тонів!

Оливковий

Почнемо з самого стриманого кольору, який був присутній в багатьох дизайнерських колекціях. А саме благородного оливкового кольору, який однаково добре прикрасить і пальто, і шкіряну сукню.

Помаранчевий

Незалежно від того, що тобі більше хочеться, злитися з осіннім листям або згадувати про розпечений літній піск, носи помаранчевий колір, без сумніву. Адже він в моді! Вітаються, як насичені, так і пастельні відтінки.

Рожевий

Щоб ти не нудьгувала по весні осінніми вогкий днями дизайнери подбали заздалегідь, розбавили свої елегантні колекції кричущо-рожевим кольором в світлих і темних тонах. Адже він ідеально поєднується, як з сірим, так і чорним.

Червоний

Червоний колір слабо асоціюється з літом або весною, а ось восени, коли душі хочеться яскравих фарб - прекрасно. Носи червоний тотал лук або ж комбінуй його з чорно-білою гамою, щоб бути не тільки яскравою, але і елегантною.

Неоновий жовтий

Арт-директора модних брендів вирішили, що червоного і оранжевого недостатньо в яскравій осінній палітрі, тому додали в свої колекції неоновий жовтий. Незважаючи на те, що модники в масі ігнорують неонові кольори, вони раз у раз спливають останнім часом. Так дай же їм шанс!

Синьо-блакитний

Яскраві відтінки синього від морської бірюзи до насиченого електрика - ще один модний колірний тренд осінньо-зимового сезону. Як і червоний, його рекомендується носити в монохромних образах або поєднуючи з аксесуарами темної кольорової гами.

Бузковий

Ніжний бузковий колір - як ніжний і ненав'язливий натяк покликаний цієї осені підкреслити красу яскравих фарб або послужити відмінним фоном для модних квіткових принтів на сукнях, які можна доповнити пальтом насиченого фіолетового кольору.