19.09.2019. Сьогодні день, коли символічно збігаються дев'ятки. Деякі люди вірять у магію цифр, а особливо молодята. Багато хто пам'ятає, скільки охочих узаконити стосунки було 7 липня і 8 серпня в 2007 і 2008 роках, відповідно. У 2019 є теж багато красивих дат. Як щодо 19.09.2019 - го? Чи багато пар вирішили одружитись цього дня? Читайте і дивіться далі.

Ольга і Віталій вирішили одружитись 19 числа, 9-го місяця і 2019 року - не випадково.

Тому що три дев'ятки, щасливе, фортове число. У мене день народження 19-го, вона родилась 99 року. У нас скрізь 9-ки присутні, - розповідають молодята Віталій та Ольга.

Батьки не стримують сліз.

Щасливого життя, щоб не сварилися, миру, любові, кохання, - бажає молодятам мама нареченої Галина Клімук.

Сьогодні пара узаконила свої стосунки. А святкувати будуть через 10 днів, 29 вересня. Не випадково. Теж хочуть аби була присутня 9-ка.

Так, ми хотіли ще з початку 29, але було зайнято, - розповідають молодята. 

Красива дата весілля, молодятам імпонує. Хтось жартує, мовляв, таку легше запам'ятати. Інші вірять у магію цифр.

Нам запропонували і ми погодились, не задумувались, але ... Кругла дата така - три дев'ятки, - кажуть молодята Тетяна та Андрій.

Деякі пари одружуються 19.09.2019 - бо сімейне свято. Або воно наближається.

Завтра у чоловіка день народження, вирішила зробити йому такий подарунок і сказати так! Дружина молодець! Ваші враження? Чудові - настрій чудовий, піднесений, готовий до сімейного життя, - діляться молодята Анастасія і Дмитро.

Загалом цього дня у Рівному беруть шлюб 14 пар. Як для будня - це багато.

На сьогодні у відділі планується зареєструвати 10 шлюбів, крім того ще 4 - як шлюб за добу, у будинку культури. Пари подавали заяви у липні - серпні, щоб саме ця дата 19.09.2019 була у них, у свідоцтві про шлюб, розповіла головний спеціаліст Рівне нського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Ірина Кудкудак.

І додають, насправді, вибір сприятливої дати для весілля - це не лотерея. Обираючи день, варто пам’ятати, що жоден шлюб не стане щасливим без любові, розуміння і поваги одне до одного.

Дивіться також: Відсьогодні у Рівному патрульні використовують прилади вимірювання швидкості руху

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber