Операційні хірургічні покриття, інфузатор, автоматичний відсмоктувач слизу, інгалятор та багато іншого медичного обладнання отримала Рівненська міська лікарня №2. Благодійну допомогу для закладу передала партнерська організація із Німеччини. Відтепер завдяки сучасному обладнанню лікарі зможуть надавати пацієнтам ще більш якісні медичні послуги.

Лікувати пацієнтів з важкими патологіями стане простіше! А все завдяки сучасному медичному обладнанню, яке отримала Рівне нська міська лікарня №2. Раніше вона мала назву "Залізнична". Автоматичний відсмоктувач слизу,інфузатор, операційні хірургічні покриття та ще багато іншого устаткування передала для закладу благодійна організація із Німеччини.

Це є інфузумація - апарат, який дуже необхідний для палат інтенсивної терапії. за допомогою нього правильно дозуються лікарські засоби для пацієнта. ці всі апарати кисневі - відсмоктувачі, вони є портативні, тобто дають можливість зразу надавати під час операцій, так само реанімаційного відділення. ці всі набори - це є для тих, хто поступають щоб трохи їх навантаження на їхній бюджет зменшився, - каже головний лікар Рівне нської міської лікарні №2 Олександр Шегера.

Перш за все, кажуть у лікарні, допомогу надаватимуть тим, хто її потребує найбільше. Це пенсіонери, люди з обмеженими можливостями та багатодітні сім'ї. До прикладу, завдяки ось цьому балону можна буде робити реанімаційні процедури прямісінько у "швидкій". І це значно спростить роботу лікарям. Благодійну допомогу отримали і інші медичні заклади області.

Дуже особливі хірургічні такі пристрої для того, аби робити втручання ми передали і вони справді унікальні. я сподіваюся, що це допоможе рівнянам та мешканцям області, які потраплять в кризову ситуацію, повязану з необхідністю хірургічного втручання все таки отримати цю допомогу швидко і якісно, - розповідає представник благодійного фонду Юрій Трачук.

Окрім основного медичного устаткування, заклад отримав різну білизну, памперси для дорослих, хірургічний одяг, стерильні компреси, фіточаї та необхідні меблі. До слова, міська лікарня №2 розрахована на 100 ліжок. Є тут і поліклініка, де знаходиться амбулаторія сімейної медицини. Обслуговують у закладі усіх мешканців Рівного, які підписали декларацію із сімейними лікарями.

Читайте також: Трави чи пігулки: як рівнянам уникнути осінньої застуди?

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber