фото ілюстративне
Днями, в області створено ще одну ОТГ - Мощаницьку. Вона стала 46-ю в області. Новостворена ОТГ налічуватиме близько 3700 осіб, але, разом з тим, розраховує на подальше приєднання інших сусідніх громад з Острозького району.

Нагадаємо, перспективним планом передбачено створення на Рівне нщині 66-ти громад. На сьогоднішній день у 33 громадах вже відбулися вибори. Дві з них - утворені шляхом приєднання до міста обласного значення. Решта громад очікують на вибори.

Процес призначення перших виборів в цьому році, мабуть, буде відкладений. враховуючи те, що розпущена центральна виборча комісія і її склад. поки що невідомо, коли буде внесено нові кандидатури на затвердження. і другий момент - ми не бачили ніяких змін щодо фінансування виборів в цьому році, тобто не виділені додаткові кошти на проведення перших виборів в цьому році. скоріш за все ці вибори, а можливо і повністю чергові вибори, будуть проведені у наступному році, - розповів регіональний консультант з правових питань офісу реформ РВ АМУ Василь Курилас. 

Читайте такожКрупець та Зоря зустрінуться під час телемосту (АНОНС)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber