Рятувальників на допомогу викликали у село Зелене вчора, 17 вересня.

Подолавши 13 км відстані рятувальники прибули до місця виклику. На той час вогнем вже повністю була охоплена будівля дерев’яного гаража, піднавіс з дровами, а також більше половини покрівлі блочної господарчої споруди, критої шифером.

Провівши бойове розгортання рятувальники відразу подали на гасіння водяний ствол. Слід відмітити, що активну участь в гасіння пожежі приймали і місце жителі, які з допомогою підручних засобів, а пізніше і з власною мотопомпою допомагали гасити вогонь.

Гасіння ускладнював сильний вітер та значне горюче навантаження, адже в господарчій споруді було багато сіна. Пожежу досить швидко вдалося локалізувати, а пізніше і повністю ліквідувати в тих масштабах, яких вона набула до прибуття вогнеборців.

Внаслідок пожежі було знищено дерев’яний піднавіс з дровами, дерев’яний гараж та трактор Т-40, який був всередині, більшу частину покрівлі господарчої споруди, пошкодив її стіни, знищив близько 300 тюків сіна, а також частково знищив та пошкодив речі домашнього та господарського вжитку, зерно.

Для гасіння пожежі було залучено 1 пожежну автоцистерну та 4 рятувальників. Наразі всі подробиці даної події встановлюються. 

Читайте також: у Рівному в гаражі ледь не вибухнув газовий балон

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber