У результаті проведених розшукових заходів оперативники Рівненського відділу поліції учора, 12 вересня, затримали 28-річного громадянина Грузії за вчинений розбійний напад на жителя обласного центру.

Повідомлення про те, що малознайомий чоловік завдав тілесні ушкодження та заволодів його цінними речами від 28-річного рівнянина до поліції надійшло о 10-тій ранку.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що двоє молодих чоловіків познайомилися в одному із розважальних закладів та вночі поїхали разом на квартиру до 28-річного жителя обласного центру. Запросили туди ще й двох рівнянок.

Під час розпивання спиртних напоїв між господарем та новоспеченим товаришем виникла сварка та штовханина, через що дівчата залишили квартиру. Після цього гість завдав кілька ударів в обличчя, у результаті чого власник квартири втратив свідомість.

Коли прийшов до тями, то виявив відсутність на шиї золотого ланцюжка, мобільного телефону, ноутбука та особистих документів. 

Читайте також: У Рокитному внаслідок ДТП травмувалася трирічна дівчинка 

Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника та виявили його у орендованій квартирі в Рівному.

«Затриманому 28-річному громадянину Грузії повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), — повідомив т.в.о. начальника слідчого відділу Рівне нського відділу поліції Михайло Редька. — Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За скоєне громадянину Грузії загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років».

Як з’ясувалося, іноземець вже потрапляв у поле зору правоохоронців: у лютому цьогоріч скоїв розбійний напад на громадянина Італії. Чоловіка одразу було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового, а у червні апеляційний суд змінив запобіжний захід на домашній арешт із дозволом виходити з дому тричі на добу по дві години.

У серпні слідчі Рівне нського районного відділення поліції кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду, де воно зараз і перебуває на розгляді.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber